X

Voorkeurswoningen

Uw voorkeuren

Dit zijn je huidig geselecteerde voorkeurs woningen. Je kunt nu inloggen als je al een account hebt, registreren als je nog geen account hebt of nog één voorkeurswoning toevoegen. De inschrijving gaat verder in je online dossier, de geselecteerde voorkeuren worden automatisch toegevoegd.

Veel gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en de antwoorden.
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail deze dan naar verhuur@eefjevoogd.nl.

Huren

De prognose start verhuur van The Hub Apartments is 8 november 2022.

Aanmelden

Op dit moment kun je, via de projectwebsite: thehubapartments.nl alleen nog aanmelden als geïnteresseerde voor het project. Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat wij je op de hoogte kunnen houden over het project en de startdatum voor inschrijving.

Zodra de inschrijfperiode van start gaat, ontvang je hierover een nieuwsbrief (mits je geregistreerd staat als geïnteresseerde).

De inschrijving is online in een beveiligde omgeving en bestaat uit verschillende onderdelen en stappen en tijdens de stappen worden er diverse controles uitgevoerd:

 • Inschrijven:

Ga naar “Woningen” en zoek in de appartementenzoeker naar jouw favoriete appartementen. Wanneer jij jouw voorkeursappartementen hebt toegevoegd aan jouw favorieten kan de inschrijving afgerond worden.

 • Online dossier

Wanneer het inschrijfformulier ingevuld en verstuurd is, wordt er een persoonlijke mail verstuurd voor het aanmaken van een wachtwoord voor het persoonlijke online dossier. Hierin worden persoonlijke documenten en gegevens uitgevraagd. Ook is het mogelijk om op een later moment de documenten of gegevens aan te passen.

Let op: de inschrijving is pas definitief al het inschrijfformulier digitaal ondertekend is.

 • Voorlopige toewijzing

We gaan op basis van de aangegeven voorkeuren en ingevulde gegevens de appartementen toewijzen. De uitslag van de toewijzing wordt via e-mail bekend gemaakt, in de e-mail staat ook gelijk de instructie hoe de voorlopige toewijzing geaccepteerd kan worden.

 • Toewijzing

Aan de hand van de voor de appartementen gestelde inkomenseis (zie toelichting verder in deze FAQ), voorkeuren, beschikbaarheid en volledigheid van dossiers, worden de appartementen uiteindelijk toegewezen aan de best passende kandidaat. Heb je geen bericht ontvangen dat je bent toegewezen? Dan kom je automatisch op de reservelijst te staan, je kan dus nog steeds kans maken op een appartement!

 • Eindcontrole en definitieve acceptatie

Na het accepteren van het appartement begint het controleren van jouw dossier. We toetsen jouw gegevens op echtheid en bekijken je inkomenssituatie en betaalverleden.

Wanneer je dossier volledig akkoord bevonden is krijg je per e-mail bericht dat je dossier is goedgekeurd en wordt de huurovereenkomst digitaal ter ondertekening aangeboden.

 • Oplevering en sleuteloverdracht

Nadat het contract is ondertekend word je geïnformeerd over de exacte datum van sleuteloverdracht en de verdere opleverprocedure. Het is mogelijk dat er bij de ondertekening van de huurovereenkomst nog niet duidelijk is wat de exacte opleverdatum van je appartement is. In dit geval ontvang je waar mogelijk, maximaal vier weken van tevoren de definitieve datum voor de sleuteloverdracht. De verwachte opleverdatum ligt nu in medio januari 2023.

Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met de geüploade documenten en jouw gegevens. Na afwijzing worden alle documenten verwijderd.

Nee, er worden geen inschrijfkosten of bemiddelingskosten in rekening gebracht.

Inkomenscriteria

Om in aanmerking te komen voor een appartement in The Hub Apartments dien je ten minste te voldoen aan:

 • Een bruto maandinkomen van minimaal 3x de maandhuur.
 • Bij tweeverdieners dient het gezamenlijke maandinkomen minimaal 4x de maandhuur te bedragen.
 • Zelfstandig ondernemers dienen minimaal 2 jaar geregistreerd te zijn bij de KvK. Daarnaast zal een recente winst- of verliesrekening van minimaal twee volledige boekjaren getoond moeten worden.
 • Voor gepensioneerden geldt dat het bruto maandinkomen gelijk moet zijn aan minimaal 3x de maandhuur.
 • Je mag geen betalingsachterstand hebben bij een eerdere verhuurder of hypotheekverstrekker. Op basis hiervan kan de toewijzing geannuleerd worden.

In loondienst:

Vakantiegeld, vaste bonus en een vaste 13e maand worden meegerekend bij het bepalen van het bruto jaarinkomen. Flexibele bonussen, winstuitkering en vergoeding voor een lease-auto worden niet meegenomen in de inkomenstoetsing.

Met pensioen:

Jouw totale jaarinkomen van uw AOW en pensioen(en). (De meest recente jaaropgaven bij elkaar opgeteld.)

Eigen vermogen:

Je eigen vermogen kun je voor 10% bij je bruto jaarinkomen optellen. Je dient het eigen vermogen bij ons aan te tonen, bijvoorbeeld door middel van een kopie van een bankafschrift van een Nederlandse bankrekening.

Zelfstandig ondernemer:

Het bruto jaarinkomen wordt berekend op basis van jouw netto bedrijfsresultaat.

Let op: heb je vaste financiële verplichtingen zoals aflossingen op hypotheek, leningen of alimentatie? Deze worden meegenomen in de inkomensberekening.

Documentatie

Identiteit

 • Uittreksel bevolkingsregister (in het geval van meerdere huurders van beiden, maximaal 3 maanden oud)
 • Een verklaring van de huidige verhuurder / hypotheekhouder (niet ouder dan 3 maanden). Dit is alleen voor jou van toepassing als je niet inwonend bent. Ben je wél inwonend (bijvoorbeeld: woon je nog bij jou ouders)? Dan hoef je dit document niet aan te leveren (blanco document te vinden op de ‘Vragen’ pagina)
 • Kopie ID kaart/Paspoort. Hiervoor kun je gebruik maken van de KopieID app van de Rijksoverheid.

Ben je in loondienst?

 • Werkgeversverklaring van maximaal 3 maanden oud
 • 3 meest recente salarisstroken
 • 3 recente bankafschriften, waaruit het salaris blijkt.

Ben je zelfstandig ondernemer?

 • Als ondernemer kun je jouw inkomen aantonen met een inkomensverklaring van de belastingdienst over de twee meest recente jaren. Dit formulier kun je gratis aanvragen via de belastingtelefoon 0800 – 0543 of door in te loggen met je DigiD op Mijn Belastingdienst. Let op: je kunt dit document alleen opvragen met een DigiD.
 • Heb je geen inkomensverklaring? Dan is een accountants- of boekhoudersverklaring met jaarrekening noodzakelijk.
 • Balans, winst- en verliesrekening van de afgelopen 2 jaar opgemaakt door accountant/administratiekantoor.
 • Accountantsverklaring (of inkomensverklaring van de belastingdienst).
 • Een inschatting, door een accountant opgesteld, van het verwachte resultaat van het komende boekjaar
 • Recent uittreksel uit het Kamer van Koophandel register (niet ouder dan 3 maanden)

Ben je gepensioneerd/AOW-gerechtigd?

 • Jaaropgave van AOW en indien van toepassing pensioen
 • Inkomensverklaring van de belastingdienst
 • Drie bankafschriften waarop de storting van AOW en indien van toepassing pensioen zichtbaar is.

Heb je momenteel een koopwoning?

Dan dient het inkomen voldoende te zijn om de hypotheeklasten én de huurkosten te dragen.

Bij een koopwoning zijn de volgende situaties mogelijk en dien je de volgende documenten te uploaden:

De woning is verkocht:

 • (Voorlopige) koopakte aanleveren
 • Jaaropgaven van hypotheekverstrekker OF een nota van afrekening.

Je houdt de hypotheek aan:

 • Jaaropgaven van hypotheekverstrekker
 • Drie bankafschriften met hierop de maandelijkse hypotheeklasten

Tevens dien je er rekening mee te houden dat je vanuit de huurovereenkomst verplicht bent je in te schrijven op het adres van het gehuurde. Eventuele hypotheekrente aftrek komt hiermee te vervallen.

Heb je momenteel een huurwoning?

 • Recente verhuurdersverklaring (blanco document te vinden op de ‘Vragen’ pagina)

Scheiding

In het geval van scheiding is het van belang dat je jouw financiële positie kunt onderbouwen op basis van het scheidingsconvenant of verklaring mediator, zodat wij kunnen vaststellen of er voldoende financiële middelen zijn om de huursom te dragen ten opzichte van het inkomen

Indien aan de inkomensnorm wordt voldaan, is het voor studenten mogelijk om een woning te huren in dit project.

Klik hier om een blanco werkgeversverklaring te downloaden.

Klik hier om een verhuurders-, hypotheekverklaring te downloaden.

Om identiteitsfraude tegen te gaan is het belangrijk om documenten aan te leveren die aan de AVG richtlijnen voldoen. Dit houdt onder meer in dat je BSN en pasfoto niet zichtbaar mogen zijn. Hiervoor kun je gebruik maken van de Kopie-ID app van de Rijksoverheid.

Contract

Het is mogelijk om met maximaal twee personen te huren (m.u.v. kinderen). Een medebewoner kan tijdens de huurperiode worden toegevoegd, verwijderd of gewijzigd. In dat geval moet er een nieuwe huurovereenkomst getekend worden. Ga je van een eenpersoonshuishouden naar een tweepersoonshuishouden, dan heeft dat gevolgen voor de inkomenseisen waarbij de norm wordt gesteld op een minimaal gezamenlijk bruto maandinkomen van 4x de maandhuur.

De maximale huurtermijn is 24 maanden. Daarna eindigt de huurovereenkomst van rechtswege. De huur kan per maand opgezegd worden met inachtneming van een opzegperiode van minimaal 1 kalendermaand.

Voordat het huurcontract definitief kan worden dient er een waarborgsom betaald te worden. Dit bedrag wordt na beëindiging van het contract terugbetaald, behoudens gedeeltelijke of volledige aftrek zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden die je bij de concept huurovereenkomst ontvangt. De hoogte van de borg bedraagt 1 tot 3 keer de maandhuur.

Ja, de eigenaar behoudt zich het recht voor om een jaarlijkse huurverhoging door te voeren. Je ontvangt hiervan jaarlijks een aankondiging.

In The Hub Apartments zijn alleen vrije sector appartementen wat betekent dat je niet in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Nee, de prijs op de website is de kale huur. Je dient zelf zorg te dragen voor water en elektriciteit.

Ja, voor de gezamenlijke ruimtes waar alle bewoners gebruik van maken worden bepaalde kosten gedeeld. Bijvoorbeeld voor onderhoud van het buitenterrein, schoonmaken entrees & trappen. Deze kosten worden betaald van de servicekosten. Je ontvangt altijd een separate opgave en jaarlijks een overzicht van de servicekosten. De servicekosten zijn 75 Euro per maand.

Over de appartementen

The Hub Apartments is een nieuwbouwproject dat in totaal 40 appartementen telt. De appartementen zullen 25 januari 2023 opgeleverd worden. De definitieve ingangsdatum van het huurcontract zal tijdig, doch uiterlijk vier weken van tevoren aan de huurder bekend gemaakt worden.

De afbeeldingen zijn Artist Impressions. Dezen zijn bedoeld om je een indruk te geven van hoe een appartement er uit kan zien. Het is niet per se een weergave van het door jou gekozen appartement. De appartementen worden kaal opgeleverd met een mooi afgewerkte badkamer, keuken en toilet. De indeling van het appartement zie je op de plattegrond. Deze vind je bij het desbetreffende appartement in de appartementenzoeker. De ligging van het appartement kun je zien op de verdiepingsplattegronden die je kunt downloaden op de woningtype pagina.

Het appartement is voorzien van een witte Bruynzeel keuken van hoge kwaliteit, uitgevoerd in model Atlas met zwarte Stretto greeplijst. Voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur: combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en koelkast met vriesvak. Extra hoge kasten, voor nog meer opbergruimte. De kasten zijn wit en het keukenblad is modern lichtgrijs.

Het appartement wordt opgeleverd met fraai afgewerkte, wit geschilderde wanden en een lichte PVC vloer met vloerverwarming. Ook is er standaard een gordijnrail aanwezig en gemonteerd.

Ja dat is mogelijk, bekijk via de linkjes hieronder de mogelijkheden.

Vraag interieur advies aan

Request interior advice

Een luxe badkamer,  in wit uitgevoerd met een Hansgrohe douchemengkraan in het douchegedeelte, Villeroy&Boch wastafel met kastje en een ronde spiegel boven de wastafel. Getegeld tot aan het plafond.

In de appartementenzoeker op deze website staan alle plattegronden van de appartementen.

Nee, dit is ten strengste verboden. Houd er rekening mee dat dit kan leiden tot onmiddellijke beëindiging van je contract en een hoge boete, zoals beschreven in de algemene voorwaarden.

In The Hub Apartments zijn huisdieren toegestaan mits ze geen overlast veroorzaken.

Iedere woning is gekoppeld aan drie zonnepanelen en de geschatte opbrengst per jaar per appartement is 943,50 kWh.

Het is optioneel het appartement gemeubileerd op te leveren. Meer informatie?
Vraag naar de voorwaarden.

Alle appartementen worden aangesloten op het stadsverwarming-net van Vattenfall.

Ja, er is vloerverwarming aanwezig in het appartement.

De lift heeft de volgende afmetingen:

Cabine: 2100 x 1200 x 2439 mm (LxBxH)

Toegang: 900 x 2400 mm (BxH)

Ja, er is een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

De extra bergingen bevinden zich op de 2e en 3e verdieping.

Er is een mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een parkeerabonnement af te nemen voor nabijgelegen Parking Nieuw West. De exacte kosten volgen spoedig.