Huren in The Hub Apartments

Hoe werkt de inschrijving?
Klik op de knop om direct naar de woningzoeker te gaan of lees hieronder de uitleg!

Hoe kan ik inschrijven?

Leuk dat je je wilt inschrijven voor de appartementen van The Hub Apartments!
De inschrijving vindt geheel online plaats en bestaat uit verschillende stappen.

  • Je selecteert uit de beschikbare woningen jouw voorkeurswoningen via de pagina woningen.
  • Je vervolgt je inschrijving via het pop-up venster met je voorkeuren wat altijd beschikbaar is via het “huisje” rechtsboven in het menu.
  • Als je al een account hebt klik je op “inloggen”, als je nog geen account hebt dan klik je op “registreren” en vul je het formulier in.
  • Voor nieuwe relaties zonder account; Je ontvangt een e-mail om jouw account te activeren, na activatie volgt er een wachtwoord per mail voor jouw account.
  • Vanaf nu ga je verder met je inschrijving vanuit je persoonlijke online dossier.
  • Als we je een woning kunnen toewijzen ontvang je deze toewijzing altijd per mail.
  • Vervolgens worden de documenten in het dossier beoordeeld. Dit kan even duren.
  • The Hub Apartments zal 25 januari 2023 opgeleverd worden.

De woningzoeker

The Hub Apartments bestaat in totaal uit 40 appartementen.

Om jouw voorkeurswoningen te selecteren gebruik je de woningzoeker. De woningzoeker bestaat uit een lijstweergave van de woningen. Naast de lijst kun je de filters gebruiken. Je kunt onder andere filteren op huurprijs, woonoppervlakte, aantal slaapkamers, type en beschikbaarheid. Alleen de woningen die matchen met jouw geselecteerde voorwaarden zijn dan zichtbaar.

In de lijst kan je op een woning klikken voor meer details over deze specifieke woning. Als je al weet welke woning je als voorkeurswoning wilt toevoegen aan je inschrijving klik je op het sterretje aan het begin van de lijst regel. Ook op de woningdetailpagina is de desbetreffende woning als voorkeur toe te voegen of te verwijderen. Via het huis icoon in het menu rechtsboven kan je altijd je voorkeurswoningen bekijken en je inschrijving vervolgen.

Let op: de afbeeldingen bij de appartementen zijn artist impressions, om jou een indruk te geven van de appartementen. Dit is dus niet het appartement waarvoor je kiest.

Inschrijving voltooien

Wanneer jij jouw voorkeurswoningen hebt toegevoegd aan jouw favorieten klik je in het menu op het ”huisje” rechtsboven. Via het pop-up venster wat je nu te zien krijgt klik je op “inloggen”, als je al een account hebt en op “registreren” als je nog geen account hebt, dan ga je verder via het registratie formulier.

Indien je nog geen account had ontvangt een e-mail om jouw account te activeren, na activatie volgt er een wachtwoord per mail voor jouw account. Vanaf nu ga je verder met je inschrijving vanuit je persoonlijke online dossier.

Alleen volledige inschrijvingen, waarbij alle stappen zijn gevolgd, kunnen in behandeling worden genomen. In de FAQ op de pagina vragen lees je welke documenten je moet uploaden.